Wie zit hierachter?

De naam van de verdachte luidt Frank De Graeve, een 40-something met een verleden in de media, en die tegenwoordig blijkbaar ook op het internet de mensen niet gerust kan laten. Bon, het is al iets minder belastend voor het milieu dan vroeger, toen hij zijn zieleroerselen en andere mislukte recepten toevertrouwde aan de pagina’s van Computer Magazine, De Standaard en zowat alle publicaties van Minoc Business Press (om nog maar te zwijgen van het boekske van de Universiteit Gent, UZ Letters, en nog enkele andere slachtoffers van zijn ongebreidelde schrijflust).

Na een eerste passage als PR-manager bij Microsoft heeft de genaamde zich nu opnieuw bekeerd tot de dark side. Alhoewel, het streven is nobel: bij Quadrant Communications adviseert en assisteert hij bedrijven uit de technologiesector in het omgaan met pers. Lees: op een manier waarop het voor de klanten, maar ook voor de journalisten aangenaam blijft. Als je zoveel ex-collega’s hebt, dan moet je er een beetje zorg voor dragen, zo simpel is het.

Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg was, heeft dit sujet zich de laatste jaren ook voortgeplant, met een zoon (° oktober 2004) en een dochter (° september 2006) tot gevolg. Iedereen in zijn omgeving houdt zijn hart vast. Zij die er een hebben, tenminste…

8 thoughts on “Wie zit hierachter?”

 1. Ha Frank,

  ik dacht toevallig gisteren nog aan u, en vandaag kom ik supertoevallig op deze prachtblog terecht.

  Veel succes met de ‘nieuwe projecten’.

  groet,
  jan

 2. Zo te zien is de middelpuntvliedende kracht bij De Standaard er weer eens in geslaagd een schrijftalent het universum in te slingeren. Lucky you. Ik denk dat ik hier nog vaak zal terugkeren.

 3. ben jij al 40???? huhhh?

 4. Absoluut. And counting… 😦 “Life begins at 40”, hoor je wel eens. “… verdomd lastig te worden”, moet je daar dan maar aan toevoegen.

 5. 🙂

 6. Toch fijn om toch iemand te kennen in de wondere wereld van de bloggers. Je therapie is preciezekes dan toch nog goed gekomen, want je mag nu terug naar huis, naar Gent. Zoals je wel weet ben ik net zelf met therapie begonnen, alteregotherapie, al heb ik mijn twijfels over het succes ervan, maar goed, je kunt het allemaal volgen he, met die RSS-toestanden enzo.

 7. Marie Lemaître said:

  just for Frank De Graeve(om alle misverstanden te vermijden):

  Beste mijnheer De Graeve,

  Vergeef me dat ik dit verzoekje hier post, maar ik vond niet direct een andere contactmogelijkheid.

  Mijn naam is Marie Lemaître en ik ben laatstejaarsstudent communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Mijn thesis handelt over blogs en het gedrag van bloggers en bloglezers.

  Om dit te onderzoeken zou ik graag om uw medewerking vragen. Voor dit onderzoek zal ik twee surveys afnemen. Indien u wenst mee te werken gelieve uw emailadres aan het begin van de eerste survey achter te laten, zodat ik u gemakkelijk kan bereiken voor de tweede survey. Als u uw medewerking wenst te verlenen gelieve dan de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden.

  De eerste survey vindt u hier:
  http://www.thesistools.com/?qid=70498&ln=ned

  Het invullen van de vragenlijst zou een kleine vijftien minuten in beslag nemen. Uw gegevens worden volledig anoniem verwerkt.

  Uw antwoorden worden ten zeerste op prijs gesteld.

  Alvast heel erg bedankt voor uw deelname aan dit onderzoek.

  Vriendelijke groetjes

  Marie Lemaître

 8. Knap werk u brengt veel tesamen

  Ik zelf ben het mobiel internet in kaart aan het brengen zie mijn website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s